sâmbătă, 13 februarie 2010

Frumusetea ca si fatada

Se pare ca noi,oamenii, sunetem cu adevarat dependenti de frumusete.O infatisare frumoasa valoreaza cat greutatea ei in aur.
Studii efectuate din universitatiile din Texas si Michigan demonstreaza ca,odata cu atractivitatea cresc si sansele oameniilor la un castig financiar bun.In esenta,angajatii neatragatori castiga cu cinci pana la zece procente mai putin decat ceilalti.La randul lor,cei considerati "aratosi" sunt platiti mai bine decat cei care arata "normal".

Ce parere aveti de frumusetea exterioara a persoanelor?
Dupa parerea mea,frumusetea reprezinta si ea desigur un castig pentru persoana inzestrata cu aceasta, insa frumusetea interioara e cea care se reflecta si in exterior,deoarece o persoana cu un suflet bun,cu o sensibilitate aparte si cu un optimism esential are toate calitatiile de a putea fi considerata o persoana speciala,frumoasa.
Cu toate astea,oamenii isi ocupa timpul mai mult cu framantarea zadarnica de cum a devenii mai frumos, incat nu isi mai concentreaza atentia pe alte aspecte ale vietii,pe bunatate, iubire.

Odata cu aparitia mijloacelor de infrumusetare, a operatiilor estetice, oamenii devin tot mai interesati, cu toate ca frumusetea nu consta doar in aspectul fizic.
Frumusetea este oriunde,in natura,in noi insine.

Iubirea cladita pe frumusete moare odata cu aceasta!

Un comentariu:

  1. de multe ori am ajuns sa imi dau seama cat de mult gresesc cand caracterizez unele persoane dupa cum arata. deseori ajungeam sa imi schimb total parerea despre o anumita persoana dupa ce o cunosteam cat de cat.
    asa ca nu va grabiti sa puneti eticheta unei persoane pana nu stati de vorba cu ea si vedeti cum e cu adevarat. ;)

    RăspundețiȘtergere